Publiceret den

Cocktailskassen rebrander til SIPPER

Nyhed 2 min.

Velkommen til SIPPER - en ny og forhåbentlig forbedret version af Cocktailskassen. Jeg er begejstret for at præsentere den nye hjemmeside og den nye visuelle indentitet for dette projekt.

Rejsen begyndte med Cocktailskassen.dk, en hjemmeside skabt som et eksamensprojekt til multimediedesignseksamen på 2. semester. Efter eksamen steg antallet af brugere, og i sidste ende valgte jeg at forbedre projektet for at gøre det mere alment tilgængeligt. Det betyder, at SIPPER nu har en mere strømlinet visuel identitet med en forbedret brugeroplevelse.

Cocktailskassens gamle logo

Fokus på brugervenlighed og udtryk

Mit primære mål med denne rebranding var at skabe en hjemmeside, der ikke kun er nemmere at bruge, men også smukkere at se på. jeg har lyttet til feedback fra flere brugere og fokuseret på at skabe et mere stilrent design, der gør det nemt at navigere gennem vores opskrifter og finde inspiration til dine næste drinks.

På Sipper.dk finder du stadig det, du elskede ved Cocktailskassen - en omfattende samling af enkle, lækre opskrifter til både drinks og cocktails. Vi har bevaret vores engagement i at levere kvalitetsopskrifter, men nu præsenteret på en mere elegant og overskuelig måde.

Jeg inviterer dig til at udforske det nye SIPPER og lade dig inspirere af vores opskrifter. Uanset om du er en erfaren mixologist eller bare leder efter noget nyt at prøve derhjemme, er der noget for enhver smag på hjemmesiden.

En tak til dig

Til sidst vil jeg gerne takke dig og vores andre dedikerede brugere, som bruger siden til at finde enkle opskrifter på lækre drinks og cocktails. Det er på grund af jer, at der er stemning for at fortsætte og forbedre projektet.

Jeg håber, at du vil nyde SIPPER lige så meget som jeg har glædet mig over at få den op og køre. Skål for nye begyndelser og lækre drinks!